تشکیل کارگروه پیشگیری از سرقت در استان تهران

بخش اخبار اجتماعی ایرانیان نیوز :

تشکیل کارگروه پیشگیری از سرقت در استان تهران

در راستای اجرای برنامه های مصوب سال 1401 معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران مبنی بر «پیگیری، هماهنگی و تقسیم کار جهت پیشگیری و مبارزه با سرقت از طریق ایجاد ستادهای استانی» نشستی در محل دفتر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برگزار گردید.


به گزارش سایت ایرانیان نیوز به نقل از خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران، به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: در ابتدای نشست  علیزاده رئیس اداره پیشگیری های وضعی و انتظامی گفت: جرم سرقت از نظر فروانی، رتبه اول را در استان تهران دارا می باشد . در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران نسبت به تهیه طرح هایی برای پیشگیری از سرقت در استان تهران اقدام نموده است، که در  هر یک از طرح ها اقداماتی برای دستگاه ها و سازمان های مربوطه در نظر گرفته شده است،


 وی افزود: دستگاه های همکار در این طرح ها مشخص شده اند که ضرورت دارد دستگاه ها همکاری و هماهنگی لازم را با مجری برنامه داشته باشند.


علیزاده با بیان اینکه هدف از برگزاری اولین نشست  ابلاغ طرح ها به سازمان ها بوده گفت :چنانچه در این خصوص سوالات و ابهاماتی وجود دارد موارد بیان شود تا راهکارهای پیشگیرانه لازم در این خصوص ارائه گردد.


رییس اداره پیشگیری وضعی افزود: این کارگروه به صورت ماهانه تشکیل و دستگاه ها و سازمان ها موظف هستند در هر جلسه گزارش اقدامات اجرایی و موانع و مشکلاتی که برای اجرای برنامه وجود دارد را ارائه نمایند. چنانچه سازمان های متولی همکاری لازم را در سطح استان تهران نداشته باشند برابر قوانین و مقررات با آن ها برخورد خواهد شد.


در ادامه نماینده معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه 34 عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه که سرقت دارای ریشه هایی  است که باید علت های آن شناسایی گردد افزود: در حال حاضر اکثر سرقت های خرد توسط معتادین انجام می شود. سرقت های مقرون به آزار، مسلحانه و منزل توسط اشخاصی که از غرب کشور وارد تهران می شوند صورت می پذیرد و تا کنون اقدامی در راستای رفع این معضل صورت نپذیرفته است، از موارد مهمی که باید به آن توجه داشت این است که 90 درصد سارقین منازل، سارقین تکراری می باشند که باید جهت کنترل و نظارت این افراد تمهیداتی اندیشیده شود.


وی ادامه داد: نیروی انتظامی طرح هایی را از قبیل طرح کاشف یا طرح های دیگری را در دست اجرا دارد که بعد از اجرای طرح های مذکور در سطح شهر تهران بسیاری از سارقین دستگیر و اموال باختگان کشف می گردد. هم اکنون در خصوص دوربین های مداربسته مشکلاتی وجود دارد، بعضاً برخی از دوربین ها نیاز به سرویس دوره ای دارد که ضرورت دارد دستگاه های مربوطه اقدامات لازم در جهت رفع این مشکلات را انجام دهند


گفتنی است طرحی از سوی شورای امنیت کشور در خصوص پیشگیری از سرقت ارائه شده و در آن وظایف تمام دستگاه ها مشخص و جهت اجرا به سازمان های مربوطه ابلاغ شده است.


نماینده شرکت توزیع برق استان تهران  با بیان اینکه قوانین بازدارندگی لازم را ندارد افزود: مجازات باید جنبه تأمینی و تربیتی داشته باشد. در مواقعی  که شخص سه متر سیم از تأسیسات برق را به سرقت می برد، موضوع فقط سرقت سه متر سیم نیست زیرا  اقدام شخص منجر به این می گردد  که برق یک منطقه تا چند ساعت دچار اختلال شود و شبکه برقی را تحت تأثیر قرار دهد. با وجود این که تا کنون گشت های تلفیقی راه اندازی شده است، ولی کماکان سرقت ها صورت می پذیرد. پیشنهاد می شود تمهیداتی برای ساماندهی مالخران در سطح استان در نظر گرفته شود.


نماینده شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه روزانه با 6 یا 7 مورد سرقت از تجهیزات مخابراتی روی می دهدگفت: اخیراً در شکایت ها، شرکت مخابرات با مشکلاتی مواجه  شده است و نیروی انتظامی شناسه ملی مخابرات را به عنوان شخص حقوقی نمی پذیرد، لذا پیشنهاد  می گردد  در این خصوص تمهیداتی در نظر گرفته شود.


 در ادامه نمایندگان دستگاه ها و سازمان های مربوطه نسبت به ارائه نقطه نظرات سازمانی خود و بیان مشکلات و موانع در جهت اجرای طرح پیشگیری از سرقت پرداختند.


در پایان نشست رئیس اداره وضعی، انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان  تهران اذعان داشت که  باید دستگاه های مربوطه اهتمام لازم را نسبت به اجرای طرح های پیشگیری از سرقت داشته  و گزارش موارد اجرایی خود را به صورت مستمر و ماهانه به دبیرخانه کارگروه (مستقر در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران) ارسال نمایند.


پایان خبر

منبع خبر

اخبار از خبرگزاری های موثق رسمی جمع آوری میشود و ایرانیان نیوز دخل و تصرفی در محتوای خبرها ندارد.