بخش اخبار سیاسی ایرانیان نیوز :






رئیس کل دادگستری استان مرکزی از منع فعالیت ۲ پزشک در شهر اراک با دستور قضایی خبر داد.


۲ پزشک در شهرستان اراک با دستور قضایی از هرگونه فعالیت پزشکی منع شدند

به گزارش سایت ایرانیان نیوز به نقل از خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران،، حجت‌‌الاسلام‌ سید عبدالمهدی موسوی از منع فعالیت دو پزشک در شهر اراک خبر داد و گفت: این دو پزشک که مرتکب قصور پزشکی شدند، بنا به دستور دستگاه قضایی و بر اساس نظریه کارشناسی، با صدور قرار نظارت قضایی، یکی از این پزشکان به مدت ۴ ماه و دیگری به مدت ۲ ماه از هر گونه اقدام و فعالیت پزشکی منع شده‌اند تا پرونده کیفری آن‌ها منتج به صدور حکم شود.

 وی اضافه کرد: نوع اشتباه، اهمیت آن و تعداد پرونده‌هایی که این دو پزشک در مراجع قضایی داشتند موجب شد تا قاضی تحقیق با صدور قرار نظارت قضایی از فعالیت پزشکی آنان جلوگیری کند.

 رئیس کل دادگستری استان مرکزی یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه حقوق پزشکی را قصور پزشکی دانست و تصریح کرد: مطابق قوانین موضوعه و آئین نامه‌های مرتبط با این موضوع، تخلفات و جرائم پزشکی همزمان قابل تعقیب کیفری و انتظامی است، لذا دادستان‌ها به عنوان مدعی العموم و متولی حقوق عامه برای صیانت از حقوق بیماران در این خصوص ورود جدی خواهند داشت.

حجت‌الاسلام‌ موسوی با اشاره به عزم و اراده دستگاه قضایی در صیانت از حقوق عموم شهروندان، بر ضرورت ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها، کاهش هزینه‌های درمانی، ضرورت ایجاد مسیر ارتباط مالی سالم بین بیمار و پزشک و حذف پرداخت‌های غیرقانونی و غیررسمی، ارتقاء و گسترش نظام بیمه سلامت کشور، حذف زمینه‌های اخذ اضافه دریافت و یا زیرمیزی در حوزه سلامت کشور و نیز ضرورت رعایت شئونات پزشکی و اخلاقی در حوزه سلامت تأکید کرد.

 





نرم افزار موبایل سایت ایرانیان نیوز به نقل از خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران،

نرم افزار موبایل سایت ایرانیان نیوز به نقل از خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران،

نرم افزار موبایل سایت ایرانیان نیوز به نقل از خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران،


تلگرام خبر


منبع خبر

اخبار از خبرگزاری های موثق رسمی جمع آوری میشود و ایرانیان نیوز دخل و تصرفی در محتوای خبرها ندارد.