امروز: چهارشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 19 ذو الحجة 1442 | 2021-07-28
کد خبر: 12198 |
تاریخ انتشار : 12 جولای 2021 - 22:44 | ارسال توسط : |
5 بازدید
0
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

سرویس اخبار فناوری پرتال خبری ایرانیان نیوز (پرتال خبری فارسی زبانان جهان) : به گزارش روز دوشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولید میگو با کمک فناوری‌های مدرن، تولید میگو در کشور توسعه می‌یابد. در همین راستا، روش های مدرن و فناورانه تولید متراکم آبزیان (سخت پوستان) توسعه می‌یابد. در این روشها به دلیل […]

سرویس اخبار فناوری پرتال خبری ایرانیان نیوز (پرتال خبری فارسی زبانان جهان) :

به گزارش روز دوشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولید میگو با کمک فناوری‌های مدرن، تولید میگو در کشور توسعه می‌یابد. در همین راستا، روش های مدرن و فناورانه تولید متراکم آبزیان (سخت پوستان) توسعه می‌یابد. در این روشها به دلیل تحت کنترل بودن شرایط تولید، ریسک بروز بیماری به حداقل می‌رسد.
در این روش به دلیل تحت کنترل بودن شرایط تولید، ریسک بروز بیماری به حداقل می‌رسد و تعویض آب هم کاهش می‌یابد به همین دلیل میزان آلودگی محیط‌زیست کمتر می‌شود.
در این مدل، دفعیات میگو همراه با غذای خورده نشده توسط باکتری های موجود مصرف می‌شود و تولید فلاک می‌کند، فلاک‌های تولید شده توسط میگو به عنوان غذا مصرف می‌شوند و این کار بهبود ضریب تبدیل غذایی را به دنبال دارد.
اجرای این طرح مزایایی چون «بومی‌سازی و تجاری‌سازی روش بیوفلاک در تولید متراکم میگو»، «توسعه فناوری و تجاری سازی مزارع هوشمند پرورش میگو»، «توسعه کسب‌وکار پرورش میگو به صورت گلخانه‌ای در مناطق کم برخوردار»، «ترویج کسب و کارهای عرضه آبزیان به صورت تازه»، «توسعه شرکت‌های مشاوره‌ای برای آموزش و راه‌اندازی سیستم بیوفلاک» و «توسعه شرکت ها و تولید کنندگان تجهیزات و ملزومات آبزی پروری» به دنبال دارد.


توجه : برای مشاهده دیگر خبرها به صفحه اخبار تکنولوژی مراجعه کنید. خبر هایی که در ایرانیان نیوز منتشر میشود از خبرگزاری های رسمی دریافت و به شما فارسی زبانان ارائه میشود. ایرانیان نیوز دخل و تصرفی در محتوای اخبار ندارد؛ صرفا نمایش دهنده اخبار موثق از خبرگزاری ها میباشد و طبیعتا هیچ مسئولیت حقوقی نیز در قبال اخبار منتشر شده ندارد.

    برچسب ها:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

    آخرین دیدگاه‌ها

      Scroll to Top