امروز: جمعه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 ذو القعدة 1442 | 2021-06-18
کد خبر: 9531 |
تاریخ انتشار : 27 می 2021 - 15:57 | ارسال توسط : |
8 بازدید
0
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

سرویس اخبار فناوری پرتال خبری ایرانیان نیوز (پرتال خبری فارسی زبانان جهان) : به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرانیان نیوز از پایگاه خبری ساینس،‌ محققان برای این منظور از تکنیکی استفاده کردند که برای تولید مواد از پودر چوب استفاده می‌شود. در این شیوه ضایعات مواد غذایی از جمله جلبک دریایی، برگ […]

سرویس اخبار فناوری پرتال خبری ایرانیان نیوز (پرتال خبری فارسی زبانان جهان) :

به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرانیان نیوز از پایگاه خبری ساینس،‌ محققان برای این منظور از تکنیکی استفاده کردند که برای تولید مواد از پودر چوب استفاده می‌شود.
در این شیوه ضایعات مواد غذایی از جمله جلبک دریایی، برگ کلم، پرتقال، پیاز، پوست کدوتنبل و پوست موز در خلاء خشک شده و آن را پودر می‌کنند. سپس آن را با آب و طعم‌دهنده‌های مختلف ترکیب کرده و درون قالب در دمای بالا تحت فشار قرار می‌دهند.
در نتیجه این فرایند مجموعه‌ای از مواد با ویژگی‌های مختلف به دست می‌آید که برخی از آن‌ها مقاومت خمشی بالاتری از بتن دارند. تمام این مواد خوراکی بوده و طعم خوبی دارند، با وجود این حداقل به مدت چهار ماه در برابر انواع قارچ، حشرات و پوسیدگی مقاوم هستند.
در آزمایشات اولیه مشخص شد حتی افزودن نمک و شکر نیز تاثیری بر میزان مقاومت این مواد ندارد.
بر اساس گزارش سازمان ملل متحد سالانه ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در سراسر جهان تولید می‌شود.
در حال حاضر صنایع مختلفی در حوزه تبدیل این ضایعات به کود، سوخت زیستی یا خوراک دام فعال هستند، اما این اولین بار است که از ضایعات مواد خوراکی، موادی با قابلیت استفاده در ساختمان تولید می‌شود.
قرار است گزارش کامل این تحقیقات در هفتادمین نشست انجمن علوم مواد ژاپن ارائه شود.


توجه : برای مشاهده دیگر خبرها به صفحه اخبار تکنولوژی مراجعه کنید. خبر هایی که در ایرانیان نیوز منتشر میشود از خبرگزاری های رسمی دریافت و به شما فارسی زبانان ارائه میشود. ایرانیان نیوز دخل و تصرفی در محتوای اخبار ندارد؛ صرفا نمایش دهنده اخبار موثق از خبرگزاری ها میباشد و طبیعتا هیچ مسئولیت حقوقی نیز در قبال اخبار منتشر شده ندارد.

    برچسب ها:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

    آخرین دیدگاه‌ها

      Scroll to Top